Suomeksi   Om Agrolink   Kontakta Agrolink  Bli abonnent  Logga in
 torsdag 5.5.2016
 Grattis Ulrik
Sök på: Agrolink Internet

Fågelskrämma – gaskanon

Zon EL08 är en elektronisk gaskanon för att skrämma iväg fåglar och vilda djur. Gaskonen drivs av propangas och används vid jordbruk för att säkra skörden, vid flygplatser för att skrämma bort fåglar vid start och landning, samt på fiskbåtar och i industrier där vilda djur och fåglar inte är välkomna.

Det finns en rad olika fågelskrämmare som alla har bättre och sämre effekt. Gaskanoner har dock visat sig fungera bäst för problem med tranor som trampar ner spannmål.

Ifall man behöver skrämma bort fåglar utan att väsnas, så saluför vi även Helikite heliumbaserade fågelskrämmor som också har visat på bra effekt på de ställen där man inte kan använda gaskanoner.

Kontakta oss för mer info!
Tel: +358 6 347 5800
Den enda rörliga delen på en Zon EL08 är ventilen som kontrollerar gasflödet. Den elektroniska gaskanonen Zon EL08 kan producera skottserier på 1, 2, 3 eller 4 skott och med ca 5 sekunder mellan varje skott.

Tidsintervallet mellan varje skottserie kan manuellt konfigureras mellan 1 och 60 minuter. Det är också möjligt att välja slumpmässiga skottserier, och då väljer kanonen olika intervall efter varje serie.

Zon EL08 gas-kanonen har en 24 timmars klocka som möjliggör att man kan konfigurera 4 tidsperioder under vilka kanonen kommer att fungera och skjuta.

Kontakta oss!

members.agrolink.net
är affärsverktyget för dig som är landsbygdsföretagare. Som abonnent får du exklusiv rätt att använda alla tjänster på members.agrolink.net portalen. Läs mer!
shop.agrolink.net
är Agrolinks webb-butik där du kan beställa dator och datortillbehör som vi säljer. Varorna skickas inom Finland mot postförskott. Är du Agrolink abonnent kan du också välja att få varorna levererade mot faktura. Till butiken!
webhotel.agrolink.net
möjliggör din närvaro på Internet. Domännamn, webhotell och e-post till fömånliga priser. Agrolink tillhandahåller alla produkter och tjänster som är nödvändiga för att du eller ditt företag ska kunna vara uppkopplade och kommunicerbara på Internet. Läs mer!
netmail.agrolink.net
innehåller inloggnings-möjligheter till den egna epostlådan via ett web-gränssnitt. Perfekt när du behöver åtkomst till din e-post på resa, eller från någon annans dator. Logga in!
webCore är en registrerad bifirma till Agrolink och erbjuder företag och organisationer helhetslösningar i form av design av hemsidor, programmering och integrering av databaser och affärssystem för avancerade Internetlösningar. Läs mer!
 Agrolink.net partner
Österbottens Svenska Lantbrukssällskap »
Rådgivning för landsbygdens bästa i Österbotten.

Alla partners »

  Anslag 

  Händelser 

Annonser
 © Copyright 2001, Agrolink Ab