WEBCORE

IT-tjänster

FINDIT

Köp & Sälj

AUTOGLOSS

Bilvårdsprodukter

Goodnature A24 möss- och råttfällan är ett säkert och miljövänligt sätt att få bukt med råttproblemen. Över 1200 sålda fällor bara i Finland är ett bevis på att konsumenter vill ha en långtidsverkande fälla som apterar sig själv efter varje fångst.   

Några tips

  1. Ta bort andra källor till mat. Råttor är smarta. De kommer alltid att leta efter den enklaste, säkraste och naturligtvis mest utsökta maten de kan sätta tänderna i. Om du har andra fällor med bete, kompostbehållare, soppåsar eller mat till husdjurs, har de ingen anledning att utforska Goodnature fällan du installerat. Råttor är mycket misstänksamma, och kommer att hålla fast vid maten de vet är säker.

  2. Placera ut Goodnature A24 fällan och testa att den fungerar. Eftersom Goodnature fällan är automatisk och apterar sig på nytt efter varje fångst är det viktigt att den är placerad på rätt plats och att övriga matkällor är borttagna. Är gården stor kan det behövas fler fällor och regeln är då att man placerar fällorna på ett avstånd av ca 50 meter från varandra.

  3. Använd ”Goodnature A24 lockbete för möss och råttor” och utfodra området runt fällan. Fodra genom att sätta ut 10-12 st. klickar av lockbete på marknivå inom en radie på 20 m från din fångstplats. Detta hjälper till att upplysa råttorna om den nya matkällan och får råttorna att söka efter den… och det är då de hittar den i din Goodnature A24 fälla.