WEBCORE

IT-tjänster

FINDIT

Köp & Sälj

AUTOGLOSS

Bilvårdsprodukter

Nu är hög tid att förhandsbeställa solcellsdrivna vattenpumpar för leverans inom april-maj 2024. 

Fyll i förhandsbeställningsformuläret senast 29.10.2023 så reserverar vi beställda pumpar åt dig till inkommande växtodlingssäsong (våren 2024)

Du kan också reservera din vattenpump genom att skicka e-post till: sales@agrolink.net eller ringa oss på telefon: 06-347 5800.

Info med tekniska data om olika solcellsdrivna vattenpump-paket.

Försöksfält på Söderfjärden sommaren 2021 visar att underbevattning med solcellspump gav 47 % skördeökning.

Det är bevisat att underbevattning fungerar och ger en större skörd, och nyttan är ännu större då det kommer till längre perioder av minimal nederbörd. Har du reglerbrunnar på dina odlingsfält så är det bara att sätta upp pumpen på våren och ta in den till vintern. För den som söker om stöd för underbevattning är det ett måste att införskaffa vattenpumpar för alla skiften som stöden söks för. 

Vilken pump skall man välja?

Som grundregel kan man utgå från den areal man vill bevattna och då även ta i beaktande hur mycket vatten dräneringsrören kan ta emot. Som hjälpmedel kan du se på tabellen där vi listat pump-paket i förhållande till hur många hektar de klarar av att bevattna när det är riktigt soligt och torrt.

För att beställa

Fyll i förhandsbeställningsformuläret senast 29.10.2023 eller kontakta oss via epost sales@agrolink.net eller ring oss på tel: 06 347 55800.