WEBCORE

IT-palvelut

FINDIT

Osta ja myy

AUTOGLOSS

Autonhoitotuotteet

Goodnature A24 -hiiri- ja rotanloukku on turvallinen ja ympäristöystävällinen tapa poistaa rottaongelmat. Pelkästään Suomessa myyty yli 1200 loukkua on osoitus siitä, että kuluttajat haluavat pitkäikäisen loukun, joka latautuu automaattisesti itse jokaisen saaliin jälkeen.

Joitakin vinkkejä

  1. Poista muut ravinnonlähteet. Rotat ovat fiksuja. Ne etsivät aina helpointa, turvallisinta ja tietysti herkullisinta ruokaa, johon ne voivat saada hampaansa. Jos sinulla on muita ansoja, joissa on syöttejä, kompostisäiliöitä, jätesäkkejä tai lemmikkieläinten ruokaa, niillä ei ole mitään syytä tutkia asentamaasi Goodnature-loukkua. Rotat ovat hyvin epäluuloisia, ja ne pitävät kiinni turvalliseksi tiedetystä ruoasta.
  2. Aseta Goodnature A24 -loukku paikalleen ja testaa, että se toimii. Koska Goodnature-loukku on automaattinen ja asettuu uudelleen jokaisen saaliin jälkeen, on tärkeää, että se on sijoitettu oikeaan paikkaan ja että muut ravinnonlähteet on poistettu. Jos tila on suuri, loukkuja voidaan tarvita enemmän, ja yleensä loukut sijoitetaan noin 50 metrin etäisyydelle toisistaan.
  3. Käytä ”Goodnature A24 rottien ja hiirien houkutussyötti” hiirille ja rotille ja ruoki alue ansan ympärillä. Syötä asettamalla 10-12 napsua syöttiä maanpinnan tasolle 20 metrin säteelle ansastuspaikasta. Tämä auttaa hälyttämään rottia uudesta ruokalähteestä ja saa rotat etsimään sitä… ja silloin ne löytävät sen Goodnature A24 -loukusta.