WEBCORE

IT-palvelut

FINDIT

Osta ja myy

AUTOGLOSS

Autonhoitotuotteet

Nyt on aika ennakkotilata aurinkoenergialla toimivat vesipumput, jotka toimitetaan huhti-toukokuussa 2024.

Täytä ennakkotilauslomake 29.10.2023 mennessä, niin varaamme sinulle tilatut pumput tulevalle satokaudelle (kevät 2024).

Voit myös varata vesipumpun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sales@agrolink.net tai soittamalla numeroon 06-347 5800.

Tietoa ja teknisiä tietoja erilaisista aurinkosähköisistä vesipumppupaketeista.

Söderfjärdenin koepelloilla kesällä 2021 havaittiin, että aurinkopumpun avulla tapahtuva kastelu lisäsi satoa 47 prosenttia.

Altakastelu toimii todistetusti ja tuottaa suurempia satoja, ja hyödyt ovat vielä suuremmat, kun sadetta on pidempiä jaksoja, jolloin sademäärä on vähäinen. Jos pelloillasi on säätökaivoja, voit asentaa pumpun keväällä ja tuoda sen talven ajaksi. Altakastelutuen hakijoiden on hankittava vesipumput kaikille lohkoille, joille tukea haetaan.

Minkä pumpun valita?

Perussääntönä voidaan pitää sitä, että lähdetään liikkeelle siitä alueesta, jota halutaan kastella, ja otetaan huomioon myös se, kuinka paljon vettä salaojaputket voivat vastaanottaa. Voit katsoa apuna taulukkoa, jossa on lueteltu pumppupaketteja suhteessa siihen, kuinka monta hehtaaria ne pystyvät kastelemaan todella aurinkoisissa ja kuivissa olosuhteissa.

Tilaaminen

Täytä ennakkotilauslomake 29.10.2023 mennessä tai ota yhteyttä sähköpostitse sales@agrolink.net tai soita numeroon 06 347 55800.